vineri, 6 august 2010

Calor: Cavitatea – Maxim Crocer y El Cardamon




Orizontul erotic al fiecăruia dintre noi depinde de nişele mentale, dar şi corporale în care se află tăinuite fel de fel de tânjiri care, zgândărite cu dexteritate, pot exploda treptat, iniţiatic şi osmotic. Ne impregnăm teritoriile în care ne mişcăm, fie graţios, fie grobian, de efluvii speciale care pot sminti, dacă nu sunt percepute provocator.[...] În provocare există nişte reguli minime de toleranţă şi discreţie care fac să fie percepută mai bine renunţarea la tabu-uri, decojirea, înfrăgezirea senzorială, lascivitatea voluntară şi chiar oarecare exhibiţionism mic şi îngust, pe post de mirodenie. (Cavitatea, Maxim Crocer)

Cardamonul este o mirodenie folosită în condimentarea cafelei şi a dulciurilor cu cacao. Are faimă de întineritor, revigorant şi de sămânţa dragostei. Arbustul este din aceeaşi familie cu ghimbirul şi se găseşte în sudul Indiei. Varietăţi: verde, alb şi negru.

PS:

Ne auzim când ies.

Una Musica Brutal - Gotan Project :

3 comentarii:

  1. vai, domnita, asa ceva nu se face! ;P

    aseara am vazut un film in ton cu textul tau: 'in the realm of senses' (1976, Nagisa Oshima).

    somehow, n-as asocia tango-ul cu 'exhibitionism pe post de mirodenie', si cu atit mai putin cu nuditatea/cavitatea, dar asta e o alta poveste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vaai, domnule, dar acum chiar că n-am mai făcut nimic! :P

    Textul e al lui Maxim Crocer. :) Se pare că filmul de care zici, ar curta textul. Deci la asemenea filme vă uitaţi, asemenea unor texe, zic şi eu.

    Poate nuditatea cu Tindersticksul ăsta:
    My Oblivion
    http://www.youtube.com/watch?v=r9_vZNGSHms
    dar asta poate fi povestea ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. now we're talking...

    nu e povestea mea, dar e spusa brilliantly de tindersticks. thanks.

    RăspundețiȘtergere